• Carretera d'Espanya, Sant Julià de Lòria, Andorra

-5% de descompte en secció discos

Perquè aquest estiu tant els més petits de casa com els més grans estiguin ben entretinguts, durant tot els més de juliol amb la Targeta Dinàmica gaudiràs d’un 5% de descompte en discos, jocs, consoles, música i cinema. Aprofita per emportar-te totes les novetats de la temporada!

-20% de descompte en fruiteria

Amb aquesta calor ens ve de gust consumir fruita, verdura i amanida ben fresca, a tu no?
Del 13 al 31 de juliol a la nostra fruiteria t’oferim un 20% amb la Targeta Dinàmica, perquè tu també com nosaltres gaudeixis d’una dieta sana aquest estiu.

-10% de descompte en formatges

A River t’esperem amb alguns dels millors formatges de molts països, en tenim de frescos, semicurats i curats i de diferents tipus de llets.
A més a més del 13 al 31 de juliol aprofita del 10% de descompte que t’oferim en tota la secció amb la teva Targeta Dinàmica.

-20% de descompte en fleca

A la nostra fleca trobaràs molts tipus de pa i també diversos pastissos, durant tot el dia, frescos i molt saborosos. I del 13 al 31 de juliol amb un increïble 20% de descompte presentant la teva Targeta Dinàmica. Deixa’t temptar i visita-la a la nostra planta baixa.

Aquestes ofertes són aplicables exclusivament al nostre Centre Comercial quan es realitzen les compres de forma presencial i no per internet.

Amb la Targeta Dinàmica cada 15 dies t’oferim descomptes diferents i exclusius, ja que sabem que les teves necessitats no sempre són les mateixes. A més a més amb aquesta targeta pots gaudir de promocions exclusives, rebaixes privades. També rebràs informació i notícies abans que les altres persones. I gaudeix d’un 3% de descompte exclusiu a les benzineres Meroil i Riveroil.
A més a més si tens la Targeta Dinàmica crèdit podràs gaudir de beneficis extres com: finançament a 12 mesos amb 0% d’interès, pagar amb la targeta i tenir un extracte detallat de les teves compres.

Begudes

Gaudeix d’una àmplia gamma dels licors i els vins més reconeguts del mercat amb el descompte, de fins a un 25%, que t’ofereix la Targeta Dinàmica.

Carburants

Sempre que vinguis a omplir de benzina el teu cotxe, presenta la teva Targeta Dinàmica i podràs gaudir d’un 3% de descompte.

Tabacs

A River trobaràs una gran selecció de tabacs, i a més a més, amb la Targeta Dinàmica gaudiràs de fins a un 25% de descompte en aquesta secció.